Bowlinghallen Solør As

 

Velkommen til oss for en spennende, hygglig og artig opplevelse. Vi tilbyr Bowling, mat, spillautomater, bursdag, julebord, årsmøte og mye mer, det er bare å ta kontakt. Hallen er åpent hver eneste dag hele uka. 

 

 

Bowlinghallen Solør åpnet dørene 21. november 2013, vi holder til i Industrivegen 13, 2270 Flisa. Vi har 10 AMF baner, kafeteria, restaurant og bar med alle rettigheter. Vi har et stort utvalg av mat som kan nytes hos oss eller tas med hjem. 

Den siste fredagen i hver måned arrangerer vi Quizkampen, her kan du ta med deg vennegjeng, familie eller kolleger for en kunnskapsrik kveld. På slutten trekkes det er gavekort på valgfri pizza til neste Quizkamp.

 

 

Vi tilbyr


Bowling: Vi har 10 AMF baner som brukes både til løsspill og profesjonellt spill. Bowling er en sport og fritidsaktivitet, mange spiller bowling sammen med familie og venner, og er en perfekt mulighet til å se hvem som er best.

Bowling er også en fin bedriftesaktivitet for å samle de ansatte for litt hygge. Vi mange baner, som kan bestilles til en  bestemt dato, eller bare komme innom for å se om det er ledig.  

 

 

Mat: Vi tilbyr en rekke enkle matretter som gjør hverdagen lettere. Maten er smaksrik og passer for alle, enten om du spiser alene eller med noen andre. 

Du kan nyte maten enten i vår restaurant eller om du vil ta med maten hjem. Pizza er noe vi selger mest av, og anbefales på det sterkeste. Pizzaen er 30 cm i diameter, og passer for 4 voksne mennesker.  

 

 

Arrangementer: Vi skreddesyr arrangementer for deg og dine. Enten om det er bursdag, konfirmasjon, familiemiddag eller firmakveld. Med en restaurant som rommer 42 personer, har vi rom for de fleste.

For mer info rundt våre tilbur, ta kontakt på tlf: 995 61 999 i våre åpningstider, melding på Facebook eller en e-post til post@bowlinghallensolor.no

 

 

Følg oss på:

https://www.facebook.com/Bowlinghallen-Sol%C3%B8r-As-505269709564589/

https://www.instagram.com/bowlinghallensolor/